Voksning

“Sige farvel til daglig barbering og hårfjerningscreme”

Hår fjerning med varm voks er en fremgangsmåde til semi-permanent hårfjerning som fjerner hår fra roden. Virkningerne vare mellem 3-6 uger afhængigt af enkeltpersoner på hårvækst. Den tid af året og hvor længe du har haft i området vokset. Varm voks påføres på huden i et tyndt lag. Håret bliver indlejret i voks og en strimmel påføres og derefter trukket ud hurtigt, i den modsatte retning af hårvækst, idet håret med det.

Intim Voks Behandlinger:

Denne ene indebærer en simpel oprydning af hår foran og lidt nede, så “det ikke går ud over dit undertøj line”

(nok til at få dig bikini klar).

Det er ligesom “grundlæggende bikini line” (også kendt som G string voksning behandling) og omfatter hår fjernes fra toppen.

Denne ene involverer mere hårfjerning, normalt efterlader en landingsbane på forsiden. På denne voksning behandling, hele håret er fjernet ned under og endda runde bagsiden.

Alt hår er fjernet fra forsiden til bagsiden.

Hårvækst bør være mindst 1/4 “, men ikke længere end 1/2” (ca. 2 uges vækst) for den mest effektive voksning. Hår bør nøje trimmes hvis det er nødvendigt. Det bør være fri for olie og lotion til at gøre hårfjerning nemmere.

Tip: Du kan stadig opleve røde knopper og indgroede hår, ligesom med barbering. regelmæssig brug af peeling (scrub) vil dog fjerne døde hud der forhindrer den nu svækket hår for at komme til overfladen af ​​huden. Ungå barbering mellem dine voksbehandling.

Lidt smertefuldt? ”ja, men resultaterne er det værd”!

(Hard og Liquid Wax anvendes)